Sälj mer med Din

DIGITALA KUNDKLUBB

LOJALA KUNDER


Med din digitala kundklubb i Kloink, kan du genom personlig kundvård öka din försäljning och visa dina lojala kunder den uppskattning de förtjänar. Du får tillgång till:

  • Ett webbaserat system, med kundklubb och personlig kontakt till dina kunder.
  • Digitalt Stämpelkort  (unikt för ditt företag) samt företagspresentation i appen.
  • Kundregister med bland annat köphistorik och möjlighet att enkelt nå utvalda kunder eller grupper, med riktade och relevanta erbjudanden (i appen, per mejl eller sms).
  • Enkelt verktyg för att skapa digitala värdekuponger, engångserbjudanden och vanliga annonser.

I Kloink samlas lokala handlare, företag och föreningar – bekvämt i kundens mobil. Självklart fungerar systemet även för kunder utan smarttelefon.

DIGITALA KUPONGER


Slipp det administrativa arbetet med pappershäftena, erbjud istället dina kunder digitala lunchkuponger som de alltid har med sig i mobilen.

Kunden kan använda sina kuponger, genom en enkel knapptryckning på sin mobil. (En mobil utan batteri är ingen katastrof – kunden kan ändå använda sina kuponger eftersom ni hittar alla era kunder i ert register.)

Kupongsystemet kan så klart även användas för andra ändamål, exempelvis biljetthäften för träning eller upplevelser.

MEDLEMSKORT


Smidigt för föreningen 

Digitala medlemskort minskar det administrativa arbetet för föreningen och är bekvämt för medlemmen. Medlemskapet kan betalas i appen och kortet samt eventuella tillhörande förmåner, aktiveras då automatiskt. Om ni föredrar betalning via faktura, kan medlemskortet aktiveras på annat sätt. Föreningen har en överblick över aktiva kort samt tillgång till medlemmarnas kontaktuppgifter.

Medlemskanal

Om föreningen erbjuder medlemsförmåner, är det enkelt för medlemmen att hålla koll på dem – alla förmåner samlas på ett och samma ställe och visas endast för personer med aktiva medlemskort. Här finns även möjlighet att skapa engångserbjudanden och inträdesbiljetter, som förbrukas genom en knapptryckning i appen. 


VÅRA PAKET


I Kloink betalar du bara för det du använder och om du har nytta av våra lösningar. Läs mer om våra standardpaket här.

KOM IGÅNG


Hör av dig, så hjälper vi dig och ditt företag komma igång! Vi sätter upp er kundklubb enligt era önskemål och behov. 

ÅLAND, FINLAND
Joakim, +358 405833199, info@kloink.ax

SVERIGE
Angelique, +46 70 437 79 52, angelique@apeat.se

REDAN PÅ ORTEN?


Finns Kloink redan på din ort? Du kan skapa en användarprofil direkt genom att klicka på knappen nedan. Sedan kan du i lugn och ro redigera informationen om ditt företag. Företaget syns inte i appen förrän ni önskar det. Vi finns idag här:

FINLAND
Hangö, Pargas, Pedersöre, Raseborg, Vasa, Åland

SVERIGE
Göteborg, Falkenberg, Malmö, Stockholm

SÅ FUNKAR DET


Allt du behöver för att sköta din kundklubb, är en dator/läsplatta med internetuppkoppling.

Allt kunden behöver är gratisappen Kloink. 

När kunden handlar visar hen sin smarttelefon med sitt Kloink-ID. Kassapersonalen scannar av (eller skriver in) numret och med en knapptryckning har kunden sedan fått sin bonusstämpel. Väldigt enkelt!

Kloink samlar flera lokala företag och föreningar och stärker på så vis den lokala handeln. För kunden är det enkelt och bekvämt att kunna ta del av bonuskort, kuponger, medlemskort och erbjudanden på ett och samma ställe.


Några av företagen som använder Kloink

Fiskkojan på Åland har på ett bra sätt implementerat sitt bonusprogram för att öka sin merförsäljning.

Dress Like Marie på Åland, säljer mer sedan de startade sin kundklubb.

För Liz Mattsson – verksamhetsledare för Skördefesten Åland – fanns det ett uttalat uppdrag från hennes styrelse om att ta fram mer statistik på besökarna under Skördefesten.